JUHLA- JA KOKOUSTILAT

Café Bar Skogster

Café Bar Skogster on ranskalaistyyppinen kahvila-baari. Päivällä voit nauttia herkkukahvilan tarjonnasta ja jatkaa iltaa baarissa yömyöhään. Yksityistilaisuudet järjestyvät meillä joko Rommikellarissa tai katutasolla. Kauniisti sisustetussa miljöössä aistit historiallisen kauppatalon tunnelmaa. Kahvila-baari Kokoukset Yksityistilaisuudet/juhlat Linkki tilan sivuille » PYYDÄ TARJOUS »

Ravintola Piparkakkutalo

Piparkakkutalo on perinteikäs ja viihtyisä hyvän ruuan ravintola Hämeenlinnan keskustassa. Ravintola tarjoaa erinomaiset puitteet tapaamisille, kokouksille sekä merkkipäivien viettämiseen. Keittiömme vaalii perinteitä, ottaen huomioon myös tämän hetken hengen ja sesongin vaihtelun. Lounas Á la carte Kokoustilat Yksityistilaisuudet/juhlat Linkki tilan sivuille » PYYDÄ TARJOUS »

Hämeen linna/Häme Castle

Tunnelmalliset ja ainutlaatuiset tilat keskiaikaisessa linnassa. Hämeen linna on keskiaikainen valtakunnanlinna, jossa voit järjestää erilaisia kokouksia ja juhlia. Linna sijaitsee Vanajaveden rannalla kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Juhlatilaisuuksia varten linnasta löytyvät tilat pieniin ja suuriin yli 400 hengen tilaisuuksiin. Hämeen linna tarjoaa sinulle tilat unohtumattomia tilaisuuksia varten, oletpa sitten järjestämässä pientä tai suurta tilaisuutta. Linnassa on kattava valikoima palveluita kokouksista juhla- ja teemaillallisiin. Piha-alueella on lisäksi mahtavat puitteet tapahtumille. Teidän tehtävä on nauttia ainutlaatuisesta päivästä linnassa, sillä linnan henkilökunta ja ravintolan väki hoitavat tilojen kalustuksen, kattaukset, ruoan ja juomat. Tutustu lisää Hämeen linnan tiloihin nettisivuillamme tai paikan päällä. Tapahtumat Kokoukset ja seminaarit Näyttelyt ja messut Yritysjuhlat Aktiviteettipäivät Linkki palveluntuottajan sivuille » PYYDÄ TARJOUS »